10.11.2021 178

Okulumuz ilk kez 1953 yılında bir derslik olarak öğretime başlamıştır. Ardından 1982 yılında okulumuzun yeni binası iki derslik olarak hizmete açılmıştır. Köy nüfusunun artması sonucu dersliklerin yetersiz gelmesiyle 2007-2008 eğitim öğretim yılında 9 derslikli yeni binada eğitim öğretime devam edilmektedir.2012-2013 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuz Bayramlı İlkokulu/ Ortaokulu olarak hizmet vermektedir.

Okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim ve öğretim gerekleri, uygun fiziksel mekanların temini, araç ve gereçlerin sağlanması, eğitim öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda güzel adımlar atılmaktadır. İsmini Gaziantep Şahinbey'de bulunan Bayramlı Mahallesi'nden almaktadır.